Маскировочные Ленты для Чувствительных Поверхностей

Обзор

Подходит для внутреннего и наружного использования. Ее можно легко использовать на чувствительных поверхностях. Благодаря клею на водной основе легко удаляется с поверхности. Благодаря своей эластичной структуре, принимает желаемую форму при наклеивании. Удаляется с поверхности, не оставляя следов клея до 90 ° C. Имеет 4-х недельную маскирующую устойчивость . Устойчива к ультрафиолету, солнечному свету и воде.

Размеры

24мм x 30м
48мм x 30 м- стандартные размеры

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – Гофрированная Бумага
Общая Толщина (мкм)-120
Мгновенная Адгезия (N / 25 мм)-5
Прочность на разрыв (N / 25 мм)-110

Использование

Стекольная Промышленность
Cтроительство
Mебель
Покраска
Крепление

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

Superclear (Ultra şeffaf) Ambalaj Bandı

Koli ve ambalaj malzemelerinin kapatılması için uygundur. Ultra şeffaf olması sebebiyle yüzeyde belli olmaz. Özel tutkal formülü sayesinde kokusuzdur.

Endüstriyel Maskeleme Bandı

Endüstriyel Maskeleme Bandı inşaat, mobilya, makine, teçhizat boyama vb. endüstriyel alanlarda kullanıma uygundur. Yüksek yapışma performansı vardır. Isıl dayanımı 60 dakikayı geçmeyen maksimum 80°Clik her türlü uygulamada kullanılabilir. 24 saat içinde iz bırakmadan sökülebilir.

Çift Taraflı Genel Amaçlı Bantlar

Çift Taraflı Genel Amaçları bantlarımızın filmik bant kategorisindedir. Her iki yüzeyinde de güçlü yapışkan bulunmaktadır.

Cellulose Tape (Metal Kutu)

Metal kutu tasarımımızla çalışma masalarınıza renk katabilirsiniz. Ürün bittikten sonra kalemlik olarak kullanabilir, çalışma alanınızı düzenleyebilir ve çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Selofan (cellulose) bant her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur. Hafif ambalaj işlerinde kullanılabilir.