Упаковочная Пленка Лев

Обзор

Символ Надежной Клейкой Силы

Подходит для закрытия всех типов коробок и упаковочных материалов. Благодаря акриловому клею на водной основе пленка – не желтеет. Благодаря прочности синтетического каучука первоначальная клейкость ленты является очень сильной. Пленка легко отходит от поверхности. В наличии есть прозрачные, коричневые, молочные, цветные и печатные виды.

Размеры

19мм х 66м; 25мм х 66м; 45мм х 40м; 45мм х 100м; 50мм х 66м; 50мм х 100м – Стандартные размеры. Можем произвести в различных размерах.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – БОПП
Общая Толщина (мкм)-36
Мгновенная Адгезия (N / 25 мм)-18
Прочность На Разрыв (N / 25 мм)-100

Использование

Закрытие Картонных Коробок
Упаковка Тары
Соединение
Группирование
Закрытие Почтовых Посылок

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

TEX 0,30

Bez taşıyıcısı sayesinde kopma, yırtılma mukavemeti yüksektir. Sıcaklık etkisiyle şekil değiştirmez. Klişenin tekrar konumlandırılması, sökülüp takılması ve tekrar kullanımı için uygundur.

Autobody Maskeleme Bandı

Autobody Maskeleme Bandı özellikle oto sanayi için geliştirdiğimiz bir maskeleme bandıdır. Isıl dayanım gerektirmeyen oto kaporta ve düzeltme boyamaları gibi kaporta işlemlerinde ve her türlü endüstriyel bağlamda da kullanılabilen bir üründür.

Office Tape (Ofis Bantları)

Ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur.
El ile kolayca yırtılan yapısı sayesinde pratik kullanım sağlar.
Yapıştığı yüzeyde sararma yapmaz.

Leopar Ambalaj Bandı

Afrika’nın beş büyüğü, bufalo, gergedan, leopar, aslan ve fil Ve-Ge’nin beş büyüğü ile eşleşti. Bufalonun inatçılığı, Gergedanın dayanıklılığı,  Leoparın sertliği, Aslanın sağlamlığı, Filin eziciliği bantlarımızla buluştu. Büyük beşlimiz “Big 5” her duruma ve her ihtiyaca hitap etmektedir.