Двусторонние Пленки для Общего Применения

Обзор

Благодаря сильным адгезионным свойствам с обеих сторон, лента ламинирует и объединяет две разные поверхности. Пленка остается между склееными плоскостями, тем самым удерживая поверхность без видимых меток. Идеально подходит для покрытия и двосторонней фиксации.

Размеры

12мм x 25м; 19мм x 25м; 25мм x 25м; 38мм x 25м; 50мм x 25м – стандартный размер. Можем произвести в различных размерах.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – БОПП
Общая Толщина (мкм)-155
Устойчивость к демонтажу (N / 25 мм)-10
Прочность На Разрыв (N / 25 мм)-100

Использование

Крепление к поверхности
Ручные работы
Отделочные работы

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

Çift Taraflı Köpük Montaj Bandı Heavy Duty

Asmak istediğiniz tüm tablo, ayna, resim gibi kalıcı malzemeleri asmak için idealdir. Güçlü yapışkan özelliği sayesinde duvarlarınıza zarar vermeden asma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Sera Tamir Bantları

Sera filmleri başta olmak üzere her türlü polietilen filmin birleştirilmesi ve tamir işleri için kullanılabilir. Yalıtım, tamir ve yüzey kaplama için kullanılabilir. UV, nem ve sıcaklık dayanımına sahiptir. Yapıştığı yüzeyden iz ve kalıntı bırakmadan sökülür.

Soğuk Ortam Bandı

Soğuk ortamlarda bulundurulan her çeşit koli ve ambalaj malzemesinin kapatılması için uygundur. Sentetik kauçuklu tutkalı sayesinde ilk yapışma gücü yüksektir.

ULTRA MASKELEME BANDI

Genel BakışBoyutlar & Teknik ÖzelliklerKullanım AlanlarıGenel Bakış Genel Bakış 80°C ULTRA Maskeleme Bandı, iyi yapışma özelliğine sahip genel amaçlı maskeleme bandı sınıfındadır. Krepe kâğıdı ile birlikte çoğu yüzey tipine iyi yapışan, kauçuk esaslı, basınca duyarlı bir yapıştırıcıdan üretilmiştir. 80°C ULTRA Maskeleme Bandı otomotiv ve endüstriyel bağlamda kullanıma uygundur. Cam, kauçuk,Continue reading