Кольцевая Пленка (Doughnut)

Обзор

Пленки пригодны для использования в офисе, школе и дома. Открываются тихо. Обеспечивают практическое использование со специальным дозатором (резцом). Благодаря запасным пленочным рулонам, дозатор можно использовать в течение длительного времени.

Размеры

19 мм x 25м- стандартный размер.

Техническая характеристика

Использование

Канцелярия
Добавление
Общее Использование

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

GP Maskeleme Bandı

GP Maskeleme Bandı hızlı ve kolay uygulama ile anında yapışma sağlar. Kıvrılmaya veya gerilmeye karşı dayanıklıdır. Kıvrımlara veya eğimli yüzeylere kolayca uygulamanızı sağlar ve son derece uyumludur. Krepe kâğıt desteği boya sızmasına karşı dayanıklıdır ve iyi performans gösterir.

Dış Ortam Maskeleme Bandı

İç ve dış ortam kullanımına uygundur. Hassas yüzeylerdeki işlemlerde rahatlıkla kullanılabilir. Su bazlı tutkalı sayesinde yapıştığı yüzeyden kolayca sökülür.

Endüstriyel Maskeleme Bandı

Endüstriyel Maskeleme Bandı inşaat, mobilya, makine, teçhizat boyama vb. endüstriyel alanlarda kullanıma uygundur. Yüksek yapışma performansı vardır. Isıl dayanımı 60 dakikayı geçmeyen maksimum 80°Clik her türlü uygulamada kullanılabilir. 24 saat içinde iz bırakmadan sökülebilir.

Fotokopi Kağıtları

Türkiye’nin en çok tercih edilen fotokopi markası COPIERBOND; Çift taraflı çekimde sorunsuz kullanılabilir. Toner kullanımını azaltır.