Пленки Для Холодной Среды

Обзор

Подходят для закрытия коробок и упаковочных материалов в холодных условиях. Первоначальная прочность синтетического каучука является очень сильной. Благодаря специальному клею пленка может быть нанесена при температуре до 4 ° C и не отлипнет от поверхности в холодильной установе с -32 ° C.

Размеры

45 мм x 66м- стандартный размер. Можем произвести в различных размерах и с логотипами.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – БОПП
Общая Толщина (мкм)-45
Мгновенная Адгезия (N / 25 мм)-20
Прочность На Разрыв (N / 25 мм)-100

Использование

Упаковка Коробок
Упаковка
Крепление

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

Bufalo Ambalaj Bandı

Afrika’nın beş büyüğü, bufalo, gergedan, leopar, aslan ve fil Ve-Ge’nin beş büyüğü ile eşleşti. Bufalonun inatçılığı, Gergedanın dayanıklılığı,  Leoparın sertliği, Aslanın sağlamlığı, Filin eziciliği bantlarımızla buluştu. Büyük beşlimiz “Big 5” her duruma ve her ihtiyaca hitap etmektedir.

Soft Bant (Görünmez Bant)

Her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur. Para tamiri için idealdir. Soft bantlar kâğıt üzerinde tamamen görünmez olduğundan fotokopi çekiminde gölge yapmaz.

Correction Tape

Kalem şeklindeki tasarımı sayesinde kolay uygulanır. Tutuşu oldukça rahattır. Basmalı olması sayesinde kapak arayışına son verir, ürünün kuruma ve zarar görme ihtimalini azaltır.

Glue Tape

Glue Tape ile yapıştırma işlerinizi ellerinizi kirletmeden, kolaylıkla yapabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde pratik bir kullanımı vardır. Okul, ofis ve evde gibi yerlerde kullanımı uygundur.