Упаковочная Пленка Слон

Обзор

Символ Подавляющей Клейкой Силы

Подходит для ручного и автоматического закрытия всех типов коробок и упаковочных материалов. Благодаря прочности синтетического каучука первоначальная клейкость ленты является очень сильной. Пленка легко отходит от поверхности. В наличии есть прозрачные, коричневые, молочные, цветные и печатные виды.

Размеры

19мм х 66м; 25мм х 66м; 45мм х 40м; 45мм х 100м; 50мм х 66м; 50мм х 100м – Стандартные размеры. Можем произвести в различных размерах.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – БОПП
Общая Толщина (мкм)-42
Мгновенная Адгезия (N / 25 мм)-20
Прочность На Разрыв (N / 25 мм)-100

Использование

Закрытие Картонных Коробок
Упаковка Тары
Соединение
Группирование
Закрытие Почтовых Посылок

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

ULTRA MASKELEME BANDI

Genel BakışBoyutlar & Teknik ÖzelliklerKullanım AlanlarıGenel Bakış Genel Bakış 80°C ULTRA Maskeleme Bandı, iyi yapışma özelliğine sahip genel amaçlı maskeleme bandı sınıfındadır. Krepe kâğıdı ile birlikte çoğu yüzey tipine iyi yapışan, kauçuk esaslı, basınca duyarlı bir yapıştırıcıdan üretilmiştir. 80°C ULTRA Maskeleme Bandı otomotiv ve endüstriyel bağlamda kullanıma uygundur. Cam, kauçuk,Continue reading

Dış Ortam Maskeleme Bandı

İç ve dış ortam kullanımına uygundur. Hassas yüzeylerdeki işlemlerde rahatlıkla kullanılabilir. Su bazlı tutkalı sayesinde yapıştığı yüzeyden kolayca sökülür.

Mini Kırtasiye Bandı

Küçük ebatlıdır. Kullanımı pratiktir. Tasarımı sayesinde, çantada, kalem kutusunda, cepte, çalışma masasında, ofis ortamına uygundur.

Cellulose Tape (Retro Kutu)

Yeni Retro kutu tasarımımızla çalışma masalarınıza renk katabilirsiniz. Ürün bittikten sonra kalemlik olarak kullanabilir, çalışma alanınızı düzenleyebilir ve çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Selofan (cellulose) bant her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur.