Упаковочная Пленка Леопард

Обзор

Символ Жесткой Клейкой Силы

Жесткая клейкая сила пленки подходит для ручного и автоматического закрытия всех видов коробок и упаковочных материалов. Благодаря прочности натурального каучука пленка – не желтеет. Пленка подходит для использования при низких температурах окружающей среды. По сравнению с пленками на синтетическом и натуральном каучуковом клее, устойчивость пленки к внешней среде очень высокая. В наличии есть прозрачные, коричневые, молочные, цветные и печатные виды.

Размеры

19мм х 66м; 25мм х 66м; 45мм х 40м; 45мм х 100м; 50мм х 66м; 50мм х 100м – Стандартные размеры. Можем произвести в различных размерах.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – БОПП
Общая Толщина (мкм)-41
Мгновенная Адгезия (N / 25 мм)-14
Прочность На Разрыв (N / 25 мм)-100

Использование

Закрытие Картонных Коробок
Упаковка Тары
Соединение
Группирование
Закрытие Почтовых Посылок

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

Sera Tamir Bantları

Sera filmleri başta olmak üzere her türlü polietilen filmin birleştirilmesi ve tamir işleri için kullanılabilir. Yalıtım, tamir ve yüzey kaplama için kullanılabilir. UV, nem ve sıcaklık dayanımına sahiptir. Yapıştığı yüzeyden iz ve kalıntı bırakmadan sökülür.

FIX 0,20

Kağıt taşıyıcısı sayesinde kopma mukavemeti yüksektir. El ile kolaylıkla yırtılabilir. Sıcaklık etkisiyle şekil değiştirmez. Etiket baskı işleri için idealdir.

Bufalo Ambalaj Bandı

Afrika’nın beş büyüğü, bufalo, gergedan, leopar, aslan ve fil Ve-Ge’nin beş büyüğü ile eşleşti. Bufalonun inatçılığı, Gergedanın dayanıklılığı,  Leoparın sertliği, Aslanın sağlamlığı, Filin eziciliği bantlarımızla buluştu. Büyük beşlimiz “Big 5” her duruma ve her ihtiyaca hitap etmektedir.

ULTRA MASKELEME BANDI

Genel BakışBoyutlar & Teknik ÖzelliklerKullanım AlanlarıGenel Bakış Genel Bakış 80°C ULTRA Maskeleme Bandı, iyi yapışma özelliğine sahip genel amaçlı maskeleme bandı sınıfındadır. Krepe kâğıdı ile birlikte çoğu yüzey tipine iyi yapışan, kauçuk esaslı, basınca duyarlı bir yapıştırıcıdan üretilmiştir. 80°C ULTRA Maskeleme Bandı otomotiv ve endüstriyel bağlamda kullanıma uygundur. Cam, kauçuk,Continue reading