Двусторонние Пенно-Монтажные Пленки для Внутренней Среды

Обзор

Благодаря сильным клеевым свойствам идеальны для крепления рисунков, портретов, зеркал и других массивных материалов. За счет сильной клеевой адгезии длительно сохраняют свои свойства в таких влажных средах как кухня и ванная. В использовании намного практичны от гвоздей, винтов и других портящих поверхность средств. 1 м² ленты может выдержать вес до 200 кг. *

* Можно наносить на объекты толщиной до 10 мм, при этом поверхность должна быть достаточно ровной/ гладкой.

Размеры

19мм х 1,5м – стандартный размер. Можем произвести в различных размерах.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – ПЭ Пена
Общая Толщина (мкм)-1202
Устойчивость к демонтажу (N / 25 мм)-10

Использование

Применение Внутри Дома
Крепление
Монтажные Работы
Ремонтные Работы

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

Sera Tamir Bantları

Sera filmleri başta olmak üzere her türlü polietilen filmin birleştirilmesi ve tamir işleri için kullanılabilir. Yalıtım, tamir ve yüzey kaplama için kullanılabilir. UV, nem ve sıcaklık dayanımına sahiptir. Yapıştığı yüzeyden iz ve kalıntı bırakmadan sökülür.

Paketleme Bantları

Koli ve ambalaj malzemesinin kapatılması için uygundur. 1.5 inchlik boyutu sayesinde pratik kullanım sağlar.

Cellulose Tape (Metal Kutu)

Metal kutu tasarımımızla çalışma masalarınıza renk katabilirsiniz. Ürün bittikten sonra kalemlik olarak kullanabilir, çalışma alanınızı düzenleyebilir ve çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Selofan (cellulose) bant her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur. Hafif ambalaj işlerinde kullanılabilir.

Cellulose Tape (Retro Kutu)

Yeni Retro kutu tasarımımızla çalışma masalarınıza renk katabilirsiniz. Ürün bittikten sonra kalemlik olarak kullanabilir, çalışma alanınızı düzenleyebilir ve çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Selofan (cellulose) bant her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur.