Пленки Для Холодной Среды

Обзор

Подходят для закрытия коробок и упаковочных материалов в холодных условиях. Первоначальная прочность синтетического каучука является очень сильной. Благодаря специальному клею пленка может быть нанесена при температуре до 4 ° C и не отлипнет от поверхности в холодильной установе с -32 ° C.

Размеры

45 мм x 66м- стандартный размер. Можем произвести в различных размерах и с логотипами.

Техническая характеристика

Материал Для Нанесения Клея – БОПП
Общая Толщина (мкм)-45
Мгновенная Адгезия (N / 25 мм)-20
Прочность На Разрыв (N / 25 мм)-100

Использование

Упаковка Коробок
Упаковка
Крепление

Другие продукты, которые могут вас заинтересовать…

Hoop Kesicili Bant

12 mm eninde Ofis tipi bantların kullanımında kesici olarak kullanılmaktadır. Büyük ebatlıdır. Kullanımı pratiktir. Tasarımı sayesinde çantada taşımaya uygundur. Çizim ve çalışma masasında, ofis ve atölye ortamına kullanıma uygundur.

Soğuk Ortam Bandı

Soğuk ortamlarda bulundurulan her çeşit koli ve ambalaj malzemesinin kapatılması için uygundur. Sentetik kauçuklu tutkalı sayesinde ilk yapışma gücü yüksektir.

Cellulose Tape (Retro Kutu)

Yeni Retro kutu tasarımımızla çalışma masalarınıza renk katabilirsiniz. Ürün bittikten sonra kalemlik olarak kullanabilir, çalışma alanınızı düzenleyebilir ve çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Selofan (cellulose) bant her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur.

Çift Taraflı Köpük Montaj Bandı Heavy Duty

Asmak istediğiniz tüm tablo, ayna, resim gibi kalıcı malzemeleri asmak için idealdir. Güçlü yapışkan özelliği sayesinde duvarlarınıza zarar vermeden asma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.